Де поїсти дешево на День Святого Валентина


Опубликованно 08.02.2018 18:12

Де поїсти дешево на День Святого Валентина

Вам не доведеться дути $500 на вечерю, тому що деякі з кращих дрібний дайнерс пропонуємо, що поставити на все, крім Білла.

Посидіти в барі і випити на Берта, шикарний новий пивний ресторан у Ньюпорті.

БЕРТА

Ньюпорт, Вул. Kalinya 2, Ньюпорт

Дуже шикарний ресторан, що відкрився нещодавно на звинувачення Ньюпорт $220кг лобстера. Замість цього, ви можете посидіти в барі, поніжитися, що країна клубну атмосферу і насолоджуватися 22 $креветочная котлета сандвіч пальцем.

Виконавчий меривейл шеф-кухарем, Джордан Тофт, - сказав він з приводу зачистки від претензійності.

"Якщо Ви не хочете мати поживний обід, посидіти в барі і випити", - говорить він. “Ви побачите, що більшість речей в меню на нормальний, з деякими винятками. У вас є щоб побудувати його, щоб він в барі відповідний в той же час маючи перетнути, щоб забезпечити меню відчуває разом".

На терасі біля Іони-це місцевий секрет, де можна поїсти і випити менше, милуючись тим же видом, ресторану.

ІОНИ

69 Bynya РД, Палм-Біч

Тераса є місцевий секрет. Замість того, щоб ходити по меню, сидіти на балконі або придбати цінні місця в саду, пробираючись крізь легені тарілки, устриці, чорний яловичини Ангус баттута чорний часник, насіння акація, настурції та гриль Західної Австралії марроне з консервованим лимоном.

Pikelets ябби подаються з лимонним джемом і збитими вершками в вилікувати & Культивовані бар, ресторан Беннелонг. Фото: Ніккі

БЕННЕЛОНГ

Сіднейський Оперний Театр, Сідней

Коли його вивели за штат, шеф-кухар Пітер Гілмор хотів запропонувати різні рівні ресторанів з предтеатрального меню а-ля карт і більш невимушеній вилікувати & Культивовані бар.

"Ви можете мати дюжину устриць і келих шампанського перед концертом або просто насолоджуватися трохи простіше загальної кухні", - каже він.

“Ви маєте побіжно вишукані страви в красивій обстановці. Оперний театр належить народу і це кафе на більш демократичному рівні".

Недавнє доповнення до бар-меню, дегустація, $65 за загальний вибір із семи курсів.

Вибір дешевших їсть пилку Баррето, прісної води

ПИЛКУ В ПРІСНІЙ ВОДІ

Мур РД, Прісної Води

Пилку Баррето, кіоск додані в цей мальовничий ресторан користується незмінним видом Прісноводний пляж. Вдень це кафе, де до фірмового порося, але в паніно. Вночі він перетворюється у винному барі подають свіжий склянок Сардинське верментіно, свіжа паста і картопляний хліб подається з гладкою, збитою рікоттою і поголився боттаргой.

Lumi обідній

56 Pirrama РД Пірмонт

Найбільш відомий своєю японської/італійської місиво, в п'ятницю угода обід менш відомий. Замість того, щоб у 10-курс дегустації, пройти п'ять курсів за $85.

Шеф-кухар Федеріко Zanellato каже, що це важливо запропонувати більш доступну альтернативу.

“Мова йде про залучення в іншу клієнтуру. Для людей, які ніколи не були, це можливість дізнатися меню і досвід роботи в ресторані," Zanellato говорить.

Посуд регулярно і часто міняти це можливість для експерименту.

Новий оновлений меню пропонує безліч варіантів Rockpool бар і Гриль.

ROCKPOOL БАР І ГРИЛЬ

Санкт-Мисливець 66, Сідней

У барі немає ж, ширяють арт-деко стеля в головній їдальні, але це означає вагю чізбургер і нещодавно оновлений меню також включає в себе Тартар з тунця з Марокканської баклажани і дрова для каміна-гриль біфштекс з маслом "кафе де Парі".

МОМОФУКУ SEIOBO

Зірка, Санкт-Пірмонт 80, Пірмонт

Тільки п'ять посадочних місць, бар на Момофуку нескінченно більш затишний, ніж ресторану, і швидше за все, ви будете залишати за менше 185$, а не витрачати, що за голову дегустаційне меню. Насолоджуйтеся Карибського басейну, смак меню, такі як подорожник тостадо і кингфиш; баранина по-татарськи, манго, гострий соус і чорний очей горох; або kurobuta свиняча відбивна, ривок і негашеного вапна.

РЕСТОРАН РІВНЕМ МОРЯ І БАР

2 Кингсвэй, Кронулла

У середині тижня меню становить $60 для двох курсів або 70 $за трьох, включаючи обпалило Північноатлантичного гребінці і chermoula-смажений Хампті Ду баррамунді, яка буде 27 $і $39 відповідно на звичайне меню.



Категория: Еда