Спагетті болоньєзе зникає з меню


Опубликованно 09.02.2018 19:04

Спагетті болоньєзе зникає з меню

Кухарі подають те, що вони говорять більше автентичних страв, звинувачуючи смаки своїх клієнтів.

І в той час як туристи не радіє смерті "bastardised" страву, інші вдаються до замовлення фарш соус домашній класичний з меню дітей.

Однак, Барилла Австралії шеф-кухар Андреа Tranchero сказав спагетті болоньєзе була суміш традиційної регіональної кухні.

"Оригінальний болоньєзе-це Емілія-Романья, свинини і яловичини рагу з меншим томатним соусом і великою кількістю пармезаном подаються з яєчної тальятелле", - сказав він.

"Спагетті з півдня і подається в томатний соус."

Джошуа Росс і Христина Мендоза люблю спагетті болоньєзе в Італії Criniti в Вуллумулу уорф. Фото: Девід Свіфт

Він сказав, що "злиття робить плутанину".

"Не змішуйте їх," містер Tranchero сказав.

Ресторан і харчування в Австралії генеральний директор Юліани Пейн сказав, що зникнення страви є свідченням мінливих смаків.

"Зниження продажів спагетті болоньєзе і подальшого меню зміни є лише відображенням цих переваг, коли обідають поза домом", - сказала вона в суботу Телеграф.

Консультант гостинності та Ради італійські ресторани в Австралії Роберто Dessanti сказав спаго бол був просто австралієць ідея про те, що італійське блюдо може бути.

"Переважна більшість кафе та публічних думаю, що це те, що можна знайти в Італії, але італійські туристи, які живуть тут, знають, що в італійській версії солодкий і кислий свинини — це насправді не існує", - сказав він.

"Він має своє місце в австралійській обідній культури, навіть італо-австралійської культури, де ми виросли з Австралійцем-та такий кухні, і тепер очікують його на меню."

Але він зник з меню за давньою італійської кухні, такі як Beppi це, Лусіо і Буон Riccordo.

І бар шеф-кухар Макіавеллі Паола Toppi сказав паппарделле з рагу з баранини "нові спагетті Болоньєзе", з варіаціями на Тавола, Біг Паппа і 10 Вільям вул.

“Італійці зазвичай роблять рагу зі свинини або яловичини, навіть козу, але рідко з бараниною. Однак, з-за великої доступності та якості з австралійської баранини, ми адаптували його," пані Toppi сказав.

Але італійський виконавчого Criniti шеф-кухар Джон Макфадден спагетті болоньєзе був одним з п'яти кращих місць страви.

“Це один з моїх улюблених, про ідеальний комфорт їжі ви знаєте, збирається скуштувати смачні страви. Це сімейна класика в кращому вигляді", - сказав він.

Спочатку опубліковано як спагетті болоньєзе зникає з меню



Категория: Еда