Солодкі аромати перетворюють віскі


Опубликованно 11.02.2018 11:56

Солодкі аромати перетворюють віскі

Останні тенденції з США передбачає відмову від темних речей, від перцевої м'яти до оранжевого до шоколадного.

Коптильні і бар нола Barangaroo є провідним заряд, вводячи рейси ароматний віскі.

Ворон Бенуа і Алісія Хокінс на Нулі, Barangaroo, насолоджуючись ароматним рейси віскі. Картина: Джастін Ллойд.

Співвласник Піт Фішер заявив, ароматизовані віскі не тупіти версії реальна річ.

"Це серйозні вироби з використанням різних профілів смаку", - сказав він.

“У Штатах ринок бутік лікеро-горілчаний завод процвітає, люди перегонки з морською водою, пивом і кави. Це тільки верхівка айсберга.

“Сім перегінні Куби в Сан-Франциско веде ароматизовані ринку в даний момент. Вони виробляти прямо з пива та його Chocasmoke відганяють від шоколадного вівсяного стаута. Це дивно".

Докладніше: найкраще саке барів Сіднея

Це один із сортів віскі, пропонованих в якості частини ароматизовані дегустації весла. Ще один Пау-Вау Ботанічний житнього віскі, який черпає натхнення з Джина і використовує Ботанічний нотами шафрану і апельсина надають ноту терпкості на 45 відсотків алкоголю.

Гленн Вілер служить Алісія Хокінс веслом ароматизованого віскі у Нола, Barangaroo. Картина: Джастін Ллойд.

Детальніше: кращі пивні садки в Сіднеї

Сказав Фішер ароматизований віскі-це відмінний спосіб познайомити людей з духом.

"Алкоголь компенсується солодкістю, тому він не вдарив тебе так складно, але вони не супер солодкі аромати", - сказав він.

"Досвідчений п'є віскі і раніше зможете визначити на низовому рівні віскі і як їх вводити інші страви, зберігши в основі того, що робить американський віскі".

Поза приміщення ринку ароматизовані віскі теж зростає. Мэйкерс Марк м'ятний Джулеп і відтінками м'яти і цукру, в той час як партія серії Джонні Уокер Блендери' експериментальних віскі випущений в цьому місяці, включають в себе еспрессо, кави і шоколадними нотками.

Спочатку опубліковано як солодкі аромати перетворюють віскі



Категория: Еда