Сідней кухаря обійми Буша


Опубликованно 13.02.2018 08:04

Сідней кухаря обійми Буша

У той час як корінні жителі завжди бенкетували на природні інгредієнти, вони нарешті обійняв кухаря і обідній громадськості.

Перше Sunset20°Північної фестивалю, який проходить по п'ятницях-неділях в лютому в Barangaroo, також проливає яскраве світло на місцеві інгредієнти.

Кулінарні директор і шеф-кухар в Bloodwood Ньютаун, Клер Ван Vuuren хотів виділити харчовими продуктами куща, які ростуть всередині і навколо заповідника Barangaroo.

Страви на грилю баг з wattleseed і вершки, свинина і мариновані muntries тако і бамбук-смажений окунь з сальсою каракалла.

Шеф-кухар Клер Ван Vuuren фотографується тримаючи pigface, одна з місцевих інгредієнтів, які будуть в меню, як частина Захід 20 свято Півночі, Barangaroo. Картинка: Боб Баркер

“Це "шведський стіл" із продуктів з дуже різними смаками. Море сукулентів солона і свіжа, і смак океану, то у вас є психованности і приземленість насіння тин", - сказала вона.

"Тоді він приймає стандартні методи кулінарії і зміни в страву, щоб зробити його щось зовсім інше, я muntries в чатні замість яблука яке дає вам терпкістю Ви не очікуєте."

Традиційно корінні жителі промишляють для їжі, тільки те, що їм потрібно, а не вирощування сільськогосподарських культур, що робить його важко забезпечити великі обсяги цих інгредієнтів для професійної кухні.

"Вони роблять свій шлях у все більш і більш меню, але вони важко джерела," говорить Ван вуурен.

“Крім того, вони досить дорогі. Коли й ціни попиту і пропозиції наздоганяю, ви побачите їх набагато більше і вони будуть використовувати так само, як і інші спеції."

Дарвін на основі корінних кухар Зак зелений будете готувати з рідної інгредієнтів в Сіднеї на спливаюче вечеря в березні. Ніч Waremah, що відбулася в містяться спливаюче вікно на Гавань какаду, будемо святкувати докорінну культуру через їжу.

“Я думаю, що корінних інгредієнтів досить затребуваною зараз“, - сказав він.

Корінні кухар Зак зелений буде з'являтися на острові какаду. Фото: Гленн Кемпбелл

“Багато людей забувають, що з їжею надходить історій, йде підключення до культури. "Тих, хто хоче випробувати культуру корінних народів розглядають його як шлях до примирення".

Минулої п'ятниці Carriageworks нічні ринки куратор Кайлі Квонг беріть участь в 60 наметах деяких з кращих шеф-кухарів Австралії творчо приготування їжі Буш. Страви, включені Ламассы в Кенгуру мортаделла і Біоти креветок і Міртл пончики.

Квон уподібнює його "відкривати новий кулінарний алфавіт" і каже, що можливості безмежні.

Carriageworks Нічний ринок куратор Кайлі Квонг. Фото: JacquieManning.

"Це абсолютно новий різноманітність смаків і текстур, щоб грати з", - сказала вона.

"Це є відображенням нашій країні, немає ніде в світі, де можна знайти ці інгредієнти."

Квон почав поєднувати страви Кантонської кухні і продукти Буша вісім років тому, почувши noma-х Рене Редзепі говорити про важливість рідної інгредієнти.

"В останні п'ять років я бачив реальний приріст ресторанів і шеф-кухарів і спеціалізованих харчових місць, що пропонують рідний інгредієнтів", - сказала вона.

Шеф-кухар знаменитості Кайлі Квонг. Фото: Пенні Лейн.

“Я мрію про те, щоб побачити їх на полицях супермаркету — вони такі смачні і так унікальний.

"Вивчення рідного інгредієнтів був величезний революцію в тому, як ми готуємо, і це як відкривати новий кулінарний алфавіт".

Спочатку опубліковано в Сіднеї кухаря обійми Буша



Категория: Еда