Забудьте на десерт. Замість того, щоб його пити


Опубликованно 13.04.2018 01:51

Забудьте на десерт. Замість того, щоб його пити

Група эпплджек гостинність барів менеджер Lachy Старрок говорить солодше коктейлі переважати продажу на Ботаніка, Кіррібіллі і дворецький, Потс-Пойнт.

"В середньому ми продаємо 90 відсотків на основі фруктів/змішані коктейлі і 10% класики", - говорить він.

"На основі фруктових коктейлів більш дружній жінка, у нас є хороший вибір у результаті клієнтуру".

Деякі коктейлі, такі як еспресо мартіні регулярно замовляли замість десерту, говорить він.

Swillhouse групи, включаючи напої, Режисер Джеймс Ірвін, який створює список напоїв для закладів, у тому числі і тінистих салону сосни, Дарлингхерст і ресторан Юбер, КБР, каже солодкі коктейлі, хоча вони може і не крутий.

"Багато людей ухиляються від кажуть, що вони хочуть солодкий коктейль", - говорить він. “Це найлегший варіант і може і не дорослий-іш, тому що він має поняття коктейлі. Але в барі сторона культури речі, ви хочете урізноманітнити список коктейлів, так що є що-то для різних гурманів."

Рада Ірвін, якщо ти соромишся визнати, що ви віддаєте перевагу солодкий напій, попросити "фруктові напої і хороший бармен отримає його.

"Я думаю, що ви можете створити щось солодке з глибини, смаку і складності," говорить Ірвін.

“Довести цю ідею десерту через профіль смаку. Взяти біти і шматки на блюдо і перевести це в напій.

“ Ми випили в тіні сосен, на смак, як шматок м'ятою. Це був Австралійський поворот на коника, який є втіленням десертні коктейлі з м'ятний лікер і крем де какао, і ми включені евкаліпт і бренді.

“Шейді-це гарний час бар і ми любимо, щоб покласти речі, що є трохи незвичним. Хлопці зможуть зробити вас дійсно серйозні напої, але може зробити це в цікавій формі".

У Banoffee чок опівночі спеціальні.

ОПІВНОЧІ СПЕЦІАЛЬНІ

44 Энмор-Роуд, Ньютаун

Натхненний banoffee пиріг Banoffee шоколадка і банан надають житній, крем де какао і солоні іриски. І до неділі, в той час як Лулу вискакує на кухні, подвоїти і замовити шматочок фактичний десерт теж.

НОМАД

Фостэр Ст 16, Серрі Хілс

Маленька Корелла, зробив з бідним Томом Джин, рідний м'ята, ананас, лайм і яєчний білок на смак як з'єднати блок льоду; ананас, лайм і бархатистість, що робить її популярною альтернативою десерту.

Ресторан Юбер Пастіс Фізз.

РЕСТОРАН ЮБЕР

Ст 15 Блай, Сідней

Х'юберта Пастіс шипіння використовує молочний коктейль Maker для дроблення льоду та емульгування суміші пастис, коньяк і орже (мигдальний молока, вийшла глазур), сік лайма, мед, цукор, вершки, яєчний білок і сода для шипучих, п'яний взяти на себе молочний коктейль.

Сім'ї Кінгслі

10/6 Купер Уорф РД, Вуллумулу

Яблучний пиріг старомодний смак, як це звучить, з дикими Туреччина жито, ванільний лікер, яблуко настоянки і домашній яблучний пиріг сиропом.

Тики Тропікана коктейль з socal.

Сокал

1 Молодий Ст, Нейтральний Затока

Натхненний бар манго Вайс,

Тики Тропікана виготовлений з особливою Гавана ром, лимон, кокос, манго та ананасу.

Алібі

Кращі Готелі, 6 Купер-Уорф РД, Вуллумулу

Коли голова бармена була кондитером, це має сенс, що зачарований ліс скла, увінчаний шоколаду тюиле і шоколадна півсфера наповнена зеленого яблука і абсенту піну, яка твердне за допомогою сухого льоду, щоб створити сорбет. А сам напій має сіль Тараску кустарної ром, Єгермейстер, білий какао, варена портобелло і лимонна кислота.

Вуді Харрельсон коктейль в Hartsyard.

HARTSYARD

33 Энмор-Роуд, Ньютаун

Оновлений ресторан навмисно додав десертний коктейль в свій список. Вуді Харрельсон, названа так тому, що актор п'є віскі у багатьох з його фільмів, зроблені з пряною жита, housemade карамеллю, бадьяном, корицею і сіллю.

Хмара токо Сідней Какэру.

ТОКО СІДНЕЙ

Ст Короною 490, Серрі Хілс

Хмара какэру використовує Перської саду, малина-пройняті горілка, полуничний лікер, лайм, лікер, сік лимона і цукром плюс яєчний білок, який додає текстуру так, як пити рідини солодкої вати.



Категория: Еда