Як сказати, якщо ваша їжа вимкнено


Опубликованно 11.05.2018 02:42

Як сказати, якщо ваша їжа вимкнено

Але важливо подивитися на дані, щоб побачити, які категорії підпадають під загальні правила.

1. В 'ШМОРГАЮ' ТЕСТ

Часто, коли їжа псується, він буде погано пахнути. Це змушує багатьох вірити в "Немає смороду = добре поїсти". Але це не завжди так.

Мікроорганізми (бактерії, дріжджі та гриби), які псують їжу, що робить його смердючі, склизкие або цвіль не може дати вам харчове отруєння.

Але патогенні (хвороботворні) бактерії, такі як сальмонели, кампілобактерії, кишкова паличка та лістерії, які роблять людей хворими, не завжди причиною певних змін в їжу, коли вони ростуть.

Іноді просто присутня у незначній кількості і потім споживається достатньо, щоб привести до хвороби.

Докладніше: заморожені граната пов'язана з гепатитом у випадках

Сказавши, що це не запрошення до споживання явно зіпсовані продукти. Псування-це хороший показник їжа була залишена занадто довго і поганих мікроорганізмів, включаючи збудників захворювань, можуть також зросли.

Для того, щоб уникнути неприємних помилок в їжі, дотримуватися "використання" дати, наприклад, в холодильнику продукти, які повинні зберігатися в холоді (це уповільнює мікробів), готувати їжу належним чином (це вбиває мікроби) і запобігти контакту і перехресної контамінації готових до вживання продуктів, таких як салати з сирими продуктами, такими як м'ясо, що ще потрібно готувати.

2. ПРАВИЛО П'ЯТЬ ДРУГЕ

Чи буде це один, три, п'ять секунд або який-небудь інший номер, ми чули якийсь варіант цей виклик, коли хтось впустив їжу на підлогу.

Але це правда, шкідливих бактерій потрібно кілька секунд, щоб підвезти на вашу за шматок піци?

В одному рецензованому дослідженні, були чотирьох типів їжі випробування (кавун, хліб, хліб і масло, і клейкий цукерки) з чотирьох різних поверхонь (нержавіюча сталь, керамічна плитка, дерево і килими), які були забруднені з бактеріями.

Час контакту, Тип живлення і всі поверхні суттєво впливає на кількість забруднення, яке сталося. Дослідження показало:

• Час не обов'язково, так як мікроорганізми з однієї поверхні може миттєво заразити іншого. Але це правда, чим довше час контакту, тим більше забруднення може статися

Мармеладні цукерки, з сухою поверхнею, у самої слабкої передачі бактерії, коли впав.

• Вища вологи продуктів (наприклад, кавун) допускається передача найбільше мікроорганізмів у порівнянні з іншими харчовими продуктами. Мармеладних цукерок, які, ймовірно, мають суху поверхню, показав слабку передачу бактерій від контактної поверхні

• Найбільш слабких мікробів передача відбулася, коли їжа впала на килим порівняно з нержавіючої сталлю, і плитки зокрема. Автори припустили, бактерії краще ловити на килим, як це більше абсорбенту, тобто це менш імовірно, щоб передати продукти харчування.

Хоча це правда, за їжею може стати забруднених мікроорганізмами з підлоги або навколишньому середовищу, більшість з цих мікроорганізмів у нормальний будинок, швидше за все, бути нешкідливими для здоров'я людини.

3. РІДКІСНЕ М'ЯСО

Для приготування і розігрівання м'яса, є кілька простих правил, яких потрібно дотримуватися.

Цілі шматки м'яса м'язи, такі як стейк, свинину і баранину можна приготувати на зовнішній, скажімо, на грилі або на сковороді, так вони досі рідко всередині.

Історично, недовареною свинини викликає побоювання у зв'язку з паразитичним черв'яком, але це ніколи не був помічений в австралійських свиней.

Птахи і фарш, скручені, м'які, электрокастрюля і аналогічні види м'яса (в тому числі котлети) повинні бути приготовані через. Ця різниця відноситься до де мікроорганізми знаходяться на поверхні м'яса.

Ми знаємо, що мікроорганізми живуть на поверхні сирого м'яса, тому що тварини, природно, гавань мікроорганізмів.

Докладніше: щоб залишатися худий на піцу і бургер' дієта

Тому просто готую на поверхні цілого шматка м'яса достатньо (крім птиці), тому що вбити потенційно шкідливі бактерії.

Коли м'ясо фарш, скручені, м'які, механічно электрокастрюля або перетворені в котлети або ковбаски, на поверхні м'яса і те, що він везе потім змішують через весь продукт.

Крім того, можливо, для курячого тканини колонізації бактеріями (які не трапляються з іншими видами м'яса тварин). Ось чому ці види м'ясних продуктів повинні бути приготовлені до центру.

Кращий спосіб сказати, якщо м'ясо приготоване, щоб використовувати термометр для м'яса. Ці можна придбати товари для будинку і господарських магазинах.

Птахи і фарш, скручені, м'які, электрокастрюля м'ясо повинні бути приготовані через і до температури 75°С.

Вставте термометр в саму товсту частину м'яса. Якщо у вас немає термометра, перевірте соки не стануть прозорими, а не рожевими.

Ця стаття спочатку з'явилася на розмову і відтворюється з дозволу.



Категория: Еда