Мухи, які пов'язують: пустощів на півострів Белларин


Опубликованно 13.05.2018 07:15

Мухи, які пов'язують: пустощів на півострів Белларин

Якщо, як ірландський комік Девід О ' Догерті каже, останні 18 місяців були гарні тільки для расистів і творців спеціальності Джина, ви повинні запитати, якщо світ дійсно потрібен ще один ялівець на основі бродіння (ми, звичайно, не потрібно більше з колишніх). Краб риболовля, точка картини і ущелина Моссман: прикриття справжніх Квінсленда Детальніше

Але контекст-це все й на тлі красивих виноградників і винних погребів на півострові Белларин, чудова мідь продовжували виробляти ароматне і OH-так-легко-пити Джин робить хороший від'їзд з винограду. Особливо коли ти сидиш в барі з кипучої господарів, як сонце сідає на інший день екстремальний вид спорту-рівень поблажливості. Цитрусові ноти Джин освіжає і очищає. Просто те, що потрібно.

Підпишіться на головні новини від опікуна Австралії кожне ранок

Однойменний Тедді на винокурні нагадують жорсткі бакенбарди. Фотографія: Джілонг туризму

Спільнота тут виробники підтримують своїх побратимів їжу і виноробів по стежці – фермер мідій дякує винороба, який хвалить ресторатор, який хвалить рибу курця, який хвалить лікер виробник, який хвалить сыровар, хто хвалить бджоляра. Додати клатч чудових ресторанів, які пропагують місцеві продукти і у вас все це набагато більше, ніж сума його частин.

Це місце, де ви прийшли з друзями на три дні поблажливості. Чесно кажучи, два буде краще для здоров'я, але тоді це буде занадто важко, щоб вмістити всі визначні пам'ятки. Що робити

Є багато способів, щоб поїсти, як ні завтра, але Белларин має кілька спеціальних опцій, які роблять велику частину затоки, а також покинутої залізничної лінії. Вісім корінних жителів Австралії, подорожі | Марсія Ленгтон Детальніше

Вечеря на поїзді в нікуди і назад? На питання поїзд йде від Квинсклифф в drysdale і назад протягом трьох годин, протягом яких пасажири можуть побалувати себе кулінарними шедеврами від шеф-кухаря Грега Ігана. Це історичний потяг зі старого Квінсленда вагонів, оснащених ресторанів у власній будки (старі шпали, $159 за людину, включаючи вино відповідності) або відкритою обідньої перевезення (набагато більш товариським, $119 за людину, не включаючи напої).

Кухня машині відокремлює обідню автомобілі і ось вони виробляють зіркового меню місцеві продукти, з Barongarook свинини подається з кукурудзяним хлібом, пюре з цвітної капусти і мені пикалили, щоб мудрець ферму солону кубиками яловичину і подається з грушею, перцем, майонезом "васабі", кунжутне масло, зневоднений томат, Тайський базилік, чорний росіянин помідор гель. Звуки зайнята, так? Мені здається, надто вітіюватого меню з дуже багато інгредієнтів, але Іган стягує їх воєдино майстерно.

Це задоволення три години досвід і, в залежності від часу року, ви будете ловити захід сонця над Лебединий затоку як поїзд відходить від станції.

Трьох-годинна поїздка на поїзді м, від Квинсклифф до Дрисдейл і назад, дає пасажирам можливість скуштувати шеф-кухар Грег Іган їжа.

Виступаючи на затоку, Ви також можете поїсти в рух на поромі в Сорренто. Обід знову придуманої капітана на березі затоки ($65 на людину, включаючи вино), в першу суботу місяця з квітня по жовтень, інший вітриною для місцевих продуктів. Загальними столами і загальна пластини для випасу, закуски, хліб, потім повільно-смажене м'ясо і смажені овочі, все в поєднанні з місцевими винами. На прекрасний день, харчування на воді є неперевершеним.

Тобто виноградники, звичайно. Вони всюди, що означає льох двері відкриті і чекають вашого смаку. Ферма Василя Блаженного-прекрасний невеликий наклейці, і тут ви можете також зробити повсякденний обід або післяобідній чай з видом на сади і гори. Візьміть пляшку їх Піно нуар з дверей підвалу на вихід. Приховані Сідней: шість з гавані міста секретні історії Детальніше

Також в цьому районі знаходиться відомий шотландець пагорба, менш відомих, але просто як казкові Oakdene вина, і добрий ранок майном і Джек Кролик виноградники з їх виглядом на Лебединий затоку. Де зупинитися

Гніздо це три маленьких стручків класу люкс на пагорбі на Джілонг-Квинсклифф дороги, з видом дикої болотистій місцевості на узбережжі міста Оушен-Гроув. Відкритий раніше в цьому році, він пропонує зручне місце, щоб відступити і послабити мух, які пов'язують після їжі ваш вагу тіла в Белларин кухні. Красиво призначив, це спеціальний готель, з невеликим зручності, як безкоштовні закуски, махрові халати і власна Гідромасажна ванна на палубі, щоб ліг на спину і дивитися на зірки вночі. Сніданок, залишений в кошику біля вхідних дверей – це салат із свіжих фруктів, йогурт і хліб з місцевої пекарні, щоб посмажити і з'їсти з домашнім абрикосовим варенням. Найкраще, що тільки велике небо дивитися? Руки вниз найбільш зручне ліжко в штаті Вікторія. Гніздо, Шосе Белларин 2140, Пойнт Лонсдейл. За ціною від $275-350 ніч.

Кожен стручок в гнізді є власна Гідромасажна ванна на палубі, щоб лягти на спину і дивитися на зірки. Де (ще) є:

Крім мобільного обідів на питання-поїзд і капітанський обід на поромі, є й інші, які варто спробувати напрямами: голова Белларин копчена риба компанію в Портарлингтоне дорозі, щоб забрати деякі сенсаційні копчену рибу і паштети для пікніка біля води в Портарлингтоне або queenscliff. Jarron Мейсон дізнався копчення риби у віці п'яти років у свого дідуся в Новій Зеландії, і його чудові продукти від підлоги-скам'янілі риби гарячого копчення ви знайдете на полицях супермаркету. Візьми трохи хліба на заквасці від алхімії дрова для каміна пекарню у Квинсклифф і місцевих Піно Грі у вас є простий пікнік.

Затоку порт-Філліп славиться своїми мідіями, тому зайти в маленьке кафе мідій на півострові bellarine.

Затоку порт-Філліп також славиться своїми мідіями, так що ви повинні відвідати маленьке кафе Мідія, де ви зможете покуштувати мідій в інші способи ви думали, це можливо. Власник Трейсі сміливий, хто, хм, ніколи не любив мідії МУЧ себе, будуть інформувати вас про потворних тварюк. Її сім'я була вирощування мідій на 30 років; вони знають, що вони роблять, а їх мідії настільки, так добре. Спробуйте копчені мідії (від 5 $за кг). Зелені мурашки і печені Баффало: туристи отримують реальний смак какаду Детальніше

Сніданок на пікнік, дуже класне кафе в старому, перебудованому Золоте Руно серво на дорозі між Портарлингтоне і queenscliff. Тут власники Дейв і Деніз Humphris подають відмінні сніданки з постійними жителями ("ось Доллі стіл, вона приходить щоранку суботи") і відвідування груп. Вони бартер з сусідом, у якого 40 фруктових дерев поставляти Пікнік Лейбл Jam – спробуйте абрикоса і ванілі.

Чудові ноги в Merne в ресторані Маяк на півострові bellarine створюється шеф-кухар Джош Сміт.

Merne в ресторані lighthouse буде ваше біле білизна, довгі і млосні пунктом обід. Над оливковим гаєм, яка постачає Маяк оливкова олія підвал двері внизу, цей елегантний номер перебуває у віданні доброзичливий і досвідчений Калеба, який так явно пишався цієї затії та чудові страви шеф-кухарем Джошем Смітом. Це справді світового класу, цей ресторан на дорозі у південній частині Австралії. Як дістатися

Опікун Австралії відвідав півострів Белларин в якості гостя візит Вікторії і Белларин смак слід. Дістатися до Белларин легко, якщо ви прилітаєте літаком – це в 45 хвилинах їзди на півострові від аеропорту Авалон. Від Мельбурн, це в 90 хвилинах їзди.



Категория: Новости Мирового Туризма