10 кращих ресторанів в Бордо


Опубликованно 13.05.2018 23:23

10 кращих ресторанів в Бордо

Бордо може бути, світова столиця вина, але до недавнього часу в ресторані міста завжди був тьмяним порівняно з іншими французькими містами. Тепер, приплив молодих кухарів приваблює краса міста, готують для інших новачків, як вони самі, плюс все більше число туристів, в реєстр малих, недорогих сучасних бістро, які створюють нові гастрономічні підписи для міста. Додатковий імпульс, щоб потягнути влади міста приїжджає у червні з відкриттям Ла-Сіте-дю вин, мультимедійний музей вина, розташований у величезній скляній вежі. Бель-Кампань Facebook Твіттер Пинтерест

Займаючи дворівневі простору в місті все більше хіп-Сен-П'єр, район старанно у деталі Таблиця походження все це служить на його сезонне меню, яке змінюється кожні два місяці. Це щедрість господарствах південно-західній Франції, включаючи останні страви, як суп-пюре з білої спаржі з Ле-Ланд і на вільному вигулі, органічні цесарки філе, фаршироване фуа-гра. • Мережа від €14, 15 Рю де Bahutiers, +33 5 56 81 16 51, belle-campagne.fr Коте Рю Facebook Твіттер Пинтерест

Не далеко від музею аквітанії, який пропонує захоплюючі уроки історії Бордо і його околиці, в цьому популярному ресторані рифи на чомусь на зразок лаундж-бар атмосфера незважаючи на свою витончену корону молдинги і гарного сучасного мистецтва на стінах. Шеф-кухар Руді Баллін виграв місцевий після його винаходу, виробляти-агрегат, сучасної кухні, включаючи страви, такі як зелений чай і курив равіолі з козячим сиром і перепелиними з грибами і свіжої куркуми. • Двох/трьох страв обід €18/€25, вечеря €45, 14 Рю Поль Луї Ланд+33 5 56 49 06 49, cote-rue-bordeaux.fr Ле Флакон Facebook Твіттер Пинтерест

Нове покоління винних барів, які були відкритті в Бордо, також відмінне місце для легкого малі тарілка, і Le флакон Жиль Davasse є одним з найкращих з них. Davasse працював у знаменитому Ле-Верре Полівки винний бар в Парижі, і це невелике місце має такою ж життєрадісною атмосферою і великим розливає по келихах. Меню змінюється регулярно, але цікаві добре підготовлені страви, як роли, наповнені бараниною і м'ятою, паштет з тунця з понзі вапна, і міні-котлети, приготовлені з маринованої яловичини хвостовика. Не пропустіть пудинг макарони крові. • Вечеря від €20, 43 Рю де Cheverus, +33 9 8186 43 43 на Facebook Garopapilles Facebook Твіттер Пинтерест

Гарний шеф-кухар ресторану Тангі Laviale з вапнякових стін, дощаті підлоги мили та чудовий винний бутік вперед стало складно потрапити. До переїзду в Бордо, Laviale приготовлено в Парижі з Жан-Луї Nomicos в Лассер і Гай Мартін Ле-Гран Vefour, і його бістро стиль відображає вишуканої кухні родоводу. Спочатку консервативні на догоду переваги можуть бути змінені за традицією, він говорить, що його постійні відвідувачі тепер відповідаючи на останні страви, як морські гребінці з грибами та цибулею медальйони з телятини з праліне, груші, черепашки і чорнило кальмара gnocci. Нічого дивного – його їжа чудова. • Обід з трьох страв €35, вечерю з п'яти страв €69, 62 Рю-де-л'аббе-де-Наповнююча компоненти, +33 9 72 45 55 36, garopapilles.com Миль Facebook Твіттер Пинтерест

Назву цей затишний і сучасний бістро в центрі міста посилається на те, що квартет кухарів родом з далеких місць: Ізраїлю, Японії, нової Каледонії і Франції через В'єтнам. Оригінальність ринкової меню, приготовані з сезонних продуктів з південно-заходу Франції зробило його одним з найпопулярніших ресторанів в Бордо. Очікувати страви, як риба-меч з Мадрас каррі, желе і кокоса, коріандру і лайма gremolata. • Три/чотири-курс обід €24/€29, вечерю з п'яти страв €43, 33 Рю дю Cancera +33 5 56 81 18, restaurantmiles.com Готель Le Quatri?me Мур Facebook Твіттер Пинтерест

Шеф-кухар Філіп Etchebest отримав дві зірки Мішлен для його приготування на плюшевий готель L hostellerie de-Плезанс в сусідньому Сент-Емільон, але сьогодні є найвідомішим в якості шеф-кухаря. Ця знаменитість пояснює, чому його новий стильний пивний ресторан біля оперного театру в Бордо був пов'язаний з мафією, так як він відкрився у вересні минулого року. Короткий меню представлені страви як яйця-пашот з копченою качиною грудкою в вершках цвітна капуста, бланкет де veau (телятина у вершковому соусі) і мандарин-помаранчевий пиріг. Краще на обід, коли він на її жвавих і ціни нижче.• Двох/трьох страв обід €28/€32, вечеря з трьох страв €48, 5 Плас де ла Комеді, +33 5 56 02 49 70 на Facebook Рачинес Facebook Твіттер Пинтерест

Після приготування у Великобританії, Парижі та інших таблиць у Бордо, Глазго, шеф-кухар Деніел Галлахер говорить, що він відкрив свій власний ресторан у квітні минулого року, тому що “я пускали тут коріння. Це відмінне місце, щоб жити і готувати". Галлахер пропонує невелике меню дошці дві закуски, дві мережі і два десерту щодня, і вони розрізняються по своєму натхненню і те, що він знаходить на ринках. Відмінний недавньої їжі тут почалася з смажені гребінці з апельсином і кремом з Пастернаку, потім тріска з різотто готується з дрібно порізаний кубиками картопля і селеру, і маракуйя десерт. Ввічливе обслуговування, гарні вина і вишукані співвідношення ціни і якості. • Трьох страв на обід/вечеря €19/€29, 59 Рю Жорж міста бонак, +33 5 56 98 43 08 на Facebook Ле Бушон Медок Facebook Твіттер Пинтерест

Тепла, привітна атмосфера в популярному бістро шеф-кухар Фредерік Вігуру в самому центрі міста, є прелюдією до його землистий, ароматного, ринкової приготування. Відображаючи прагнення Вігуру, щоб тримати його ресторан доступним для всіх бюджетів, ви можете замовити як багато або як мало їжі, як вам подобається – ніхто не буде хмуритися, якщо ви тільки замовити на вечерю, наприклад. Чи ви йдете з одного курсу або багато, ви будете дуже добре: останні охолоджені страви гороху і Крес-салат суп з болгарським перцем мус; Скорпіон риба з фенхелем, маслинами і петрушкою юс; баранина bayaldi з пекоріно; і домашні макарони, посипані лимонним кремом. • плити обід-від 10 євро, два вечерю €27/€32, три курсу €39, основним всього €20, 2 Рю Courbin, +33 5 56 44 33 00, bouchon-bordelais.com Ла Cagette Facebook Твіттер Пинтерест

По-французьки, а cagette назва для відкриття дерев'яних ящиків, у яких нещодавно зібраної продукції на ринок – об'єкт, який виражає прихильність шеф-кухар Тео Сент-Мартіна до приготування зі свіжих місцевих сезонних продуктів. Його приз-бізнес-ланч меню є одним з кращих купує в Бордо, і це цікаво дивитися його приготування страв, таких як пиріг із заварним кремом з Томме, цибулю зелений, сир, м'ясний рулет, морський окунь смажений з chermoula (Марокканська суміш спецій), і прості десерти, як свіжоприготований йогурт з полуницею та флердоранж. • Обід з двох страв меню €14.50, мережа від €14, 8 місце-дю-Пале+33 9 80 53 84 35, lacagette.com Ле-Ш'єн-де-Павлов Facebook Твіттер Пинтерест

Уродженець Бордо Мері Henchley і Бретонські Максим Rosselin не дует за цієї живої сучасної бістро, де в меню змінюється з сезоном. Страви, такі як краб і makrut-вапна равіолі, морський лящ з рожевою сочевицею і цитруса юдзу соус і мед, соєвий соус, імбир-прикрашений телячу відбивну з кореня (рослина-як овоч) на двох, показати їх любов до яскравим смаком і контрастні космополітичні смаки. • Закуски від €6, електрична мережа від €13, 45-47 Рю-де-ла-розробити +33 5 56 48 26 71, lechiendepavlov.com



Категория: Новости Мирового Туризма