Безліч страв новий торговий центр


Опубликованно 26.05.2018 17:42

Безліч страв новий торговий центр

Здійсніть екскурсію з кращих ресторанів прямо тут з вашим вулиця Eat. Ви голодні для більше натхнення? Слідуйте за нами на Instagram.

ДІН ТАЙ ФУНГ

Створюючи ідеальний пельмень-це Образотворче мистецтво, але Дін Тай Фунг, вони забрали його одним

крок вперед і зробив це наука, забезпечуючи кожного з 5000 пельмені в

приймати кожен день, як бездоганно, як далі.

З вікном на кухню, ви самі зможете побачити, як вони ретельно виміряні в діапазоні 4,8 м і 5,2 м, діаметром 6 см, м'які та складено 18 разів, щоб важать від 20,8 р і 21,1 р добра.

Испаренные вареники Дін Тай Фунг. Фото: Додається

Потім їх обробляють парою протягом рівно трьох хвилин. Популярний вибір-це кошик з яскравих пельмені, справедливо званого "дорогоцінні камені": Смарагд (салат); топаз (золоте зерно); рожевий діамант (морепродукти); Рубін (болоньезе); цитрин (сир); Онікс (свинина барбекю); Сапфір (часник

свинина).

Деякі з вареника каменів у Дін Тай Фунг. Фото: Додається

Хоча їх фірмове блюдо Сяо Лонг Бао — китайські пельмені супи заповнені

з фаршем і бульйону. Це не вишукані пельмені, щоб поїсти, так напевно

повечеряти з друзями на веселе застілля.

— Рівень 2, Центральний Парк, Торговий Центр

КОКО КУБАНО

Засновники Кубано Коко Тоні і Авріл Мельхем подорожували по світу і бачили

все, але це було на Кубі, що вони знайшли свою пристрасть, закоханість з яскравими

тонах, в заміському стилі, швидше за все, стріт-фуд, в тому числі заповітний

Кубанито витягнув свинини сендвіч.

Яловичина повзунки Коко Кубано. Фото: Додається

Повернувшись до Австралії, вони привезли з собою безліч рецептів страв та напоїв, зокрема Хемінгуея улюблений Мохіто і відкрив свій маленький шматочок Гавана — затишною і неофіційній обстановці із затонулого вітальня і простора вітальня, всі одягнені з антикварним прикрашені декором старовинні картини, килими, книги і багато іншого.

Деякі варіанти сніданку, вафлі або яйця Бенедикт, у Коко Кубано. Фото: Додається

У меню представлені традиційні страви, але й Австралії взяти на класичні таких як Кубанито бутерброд, який на Коко Кубано проводиться з тушкованою свининою, шинкою, сиром і потім пресують з сиром Пармезан.

Різні ароматизований мохіто. Фото: Додається

Вибір меню на Коко Кубано. Фото: Додається

Поки ви можете збирати це одне, більшість все ще має фокус на частку пластин, ідеальні для затяжних за глечиком сангрії. І фірмові страви обіду, це ідеальне місце як для місцевих підприємств, так і студентів.

— Нижній поверх, обідньої район, Центральний парк, торговий центр

МА-ЛА-ТАН

Вибираючи, що поїсти тут так само легко, як напис на стіні, особливо з

є знак всередині Ма-Ла-Тан, пояснюючи процес створення власного гарячий горщик.

Починаючи з щипцями і миску (яка розміром з умивальник), тоді ви “вибрати

кращі овочі та м'ясо".

Поділіться миску malatang суп. Фото: Ягельский Дженіфер

Все це звучить так просто, поки ви не побачите такі розкішні інгредієнти у вас є під рукою, у тому числі шести різних китайських зелених. Це перш, ніж ви навіть зробити його до того, що здається нескінченним числом варіацій тофу, рибні кульки, холодець яловичий і, звичайно, локшина.

Це як несолодкий варіант дитина в лоллі шоп.

Виберіть інгредієнти, які ви бажаєте додати в суп. Фото: Ягельский Дженіфер

Процес додавання бульйону до malatang блюдо. Фото: Ягельский Дженіфер

Як тільки ви вирішили, чаша ставиться на ваги і платиш за вагою — зазвичай між $26 до $29 за кілограм при середньому обслуговує близько 500г — вибрати суп бази (традиційна середнього пряний malatang суп лакса або курячий бульйон) або він "сухий" і смажені.

Звідти, передати його вам готують. Близько п'яти хвилин ви добре йти ... у розділі приправи, де ви можете налаштувати його ще більше з надбудовами, такими як

часник пасти, смаженою цибулею та олією Чилі. А ви думали, що це буде просто.

— Рівень 2, 28 Бродвеї

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАЛАЦ

Вечеря і кіно-це один з найстаріших і кращих — перше, друге, третє чи 15

дати і у Палаці Центральний, ви впевнені, щоб справити позитивне враження.

Гурман їсть і п'є у Палаці кіно. Фото: Ягельский Дженіфер

З його стильним декором і сучасними екранами, це бутік-стилі кіно, яке показує

основних, незалежних і міжнародних фільмів, але це видатний їжа і напої

пропозиції, які є сюрпризом дифференциатора.

Деякі з блюд у Палаці Центральний.

Перед рухом (руки) ресторани м'ясної закуски для гурманів, приготовані з місцевих продуктів в їх вітальні з Негроні або старомодний Бурбон.

Кондитерськими виробами схоже на банальний термін, так як є ази солодощі, але і пана шоколад сирої органічний шоколад ручної роботи з ароматами, таких як вишня & амп; ваніль і інжир & амп; Дикий Апельсин або попкорн приготував з нагородами оливкова олія.

Якщо це не було досить шикарний, з високим-кінець Палац Платинум сінема, ви можете замовити від Центрального парку закусочні, в тому числі чорний трюфель свинячі пельмені з Дін Тай Фунг, Дракон роли з унагі з Sushizilla або класичні чізбургери з ребра & амп; гамбургери.

Попередження: Ви можете закохатися в них.

— Рівень 3, Центральний Парк, Торговий Центр, 28 Бродвеї

ГАМИ КУРКА І ПИВО

Курка не може бути повноцінним вечерею в Австралії, але в Кореї, смажена курка

їдять як закуску, а не їжу.

Тут, після маринування цілої курки протягом 24 годин, нарізати укусу розміру шматки, заливається, потім смажена подається з гарніром соуси, в тому числі солодкий перець, перець чилі часник соєвий.

Гами курка і смажена курка, пиво. Фото: Ягельский Дженіфер

Це легка здобич для коли ви хочете, щоб час з друзями більше розмову, ніж етикету в офіційній обстановці.

Не потрібно зупинити на півслові, користуватися ножем і виделкою, коли пальцями, щоб перекусити, йде плисти за течією, як це робить їх спеціально варять Гами табір.

Кукурудза сир блюдо. Фото: Ягельский Дженіфер

І з друзями не судіть, уплітати кілька інших винних задоволень у тому числі кукурудза, сир, млинці з кимчи або загниваючий "картопляний рай" — шарами пюре вершковий картоплю, сир, клини, сметаною і солодким соусом Чилі.

— Нижній Поверх, Обідньої Район, Центральний Парк, Торговий ЦентрСідней з'їсти на вулиці в яскравий Сідней0:58

Що з'їсти на яскравий фестиваль у Сіднеї чемність @SydneyEatStreet.18 травня 20188 днів тому



Категория: Еда