Як Вітчизняна курка піднялася, щоб визначити Антропоцен


Опубликованно 13.06.2018 06:56

Як Вітчизняна курка піднялася, щоб визначити Антропоцен

Вітчизняна курятина-це набір для гри-епоха визначальну роль для людства, як його кістки можуть стати ключовим копалини свідоцтва на зорі епохи, в якій людство стали домінувати на планеті.

У понеділок експертна група оголосила, що нова Геологічна епоха, Антропоцен, повинні бути оголошені. Але ключ до визначення геологічного віку є знаходження глобального речових доказів переходу, які будуть збережені для майбутніх геологів і сучасна пухкі курки їдять у всьому світі є основним кандидатом. Антропоцен епохи: вчені стверджують зорі людської впливом віку Детальніше

Проф січня Zalasiewicz, геолог з Університету Лейстера і голова робочої групи з Антропоцен, сказав: “Це став найпоширеніший у світі птах. Вона була закостенілої в тисячах звалищах і на вулицях усього світу".

Світове споживання курячого розширилися як птахофабрики почалося після Другої світової війни, в той час, коли індустріалізація і зростання населення стає основною рушійною силою людства на планеті. Кури є найбільш густонаселеною у світі птах, з майже 60 мільярдів убитих в рік.

Підйом курка в глобальній пташиного панування зняв у 1945 році, коли уряд США і великі птахи-компанія a&p оголосив про конкурс для породи "курка завтра", а птах, що виростають товщі і швидше, ніж коли-небудь. Переможець, званого Арбор Эйкерс, як і раніше домінує генетичний запас домашніх курей по всьому світу.

Курка була першим одомашненным між 7000 і 10 000 років тому червона джунглевая курка, Галлус галлус, що виростають в Південно-Східній Азії. Дика птиця була поганою літун, що робить його ідеальним зловити. За наступні тисячоліття, птиця була проведена по всьому світу, надаючи їм глобальне присутність такого корисного Антропоцен геологів.

Однак навіть на початку 20-го століття, кури були насамперед джерелами яєць. Самців птахів і змучені шари яйця були з'їдені, але тільки як розкіш, по особливих випадках. Перехід до повсюдного м'ясо сьогодні почалося з відкриттям вітаміну D в 1920-ті роки, це означає, що птахи можуть бути розміщені в приміщенні цілий рік, а не влітку, щоб поніжитися сонячних променів.

Після Другої світової війни, великі компанії, особливо в США, почали інтегрувати біоресурсів, запаси зерна і виробництво м'яса у великих птахофабрик. Вакцини та антибіотики дозволили птахам вижити в ізоляції і в 1950-ті роки, курей, які мали 18 тижнів, щоб відгодувати на рубежі 20-го століття знадобилося шість тижнів, щоб бути готовим до ЧОП.

У 1950 році Британські домогосподарства з'їв близько 1 мільйона курчат, але до 1965 році вони з'їли 150 мільйонів. Іншим результатом індустріалізації стало найбільшим зниженням домашньої курки різноманітності в історії, з половину або більше всіх порід курей предків тепер втратили. Це робить птах ще більш підходящий Тип копалин Антропоцен. Та ж курка листя кісток, більше і по-різному форми для своїх предків, у всьому світі.

Перевага домашньої курки ще більш посилилася в останні десятиліття зростання і лібералізація світової торгівлі, поряд з поширенням промислового виробництва: близько 75% світового куряче м'ясо, як і раніше, виходить з птахофабрик. Траєкторія птиці раніше вгору, з продовольчої і сільськогосподарської організації ООН прогнозують, що це буде найбільш з'їденого м'яса за вагою до 2020 року, обігнавши свинини. Китай, США, Індонезія і Бразилія є найбільшими у світі виробниками.

Це був довгий шлях для маленькою пташкою, що після того, як подряпини від лес пол для комах, насіння і плоди. Але, незважаючи на незліченні мільярди годувати убитий, здавалося б, ненаситний апетит людства до своєї м'якої плоті, домашньої курки, схоже, буде даровано безсмертя.



Категория: Красивые места