Північно-гастро тур в Уельс: готуємо в Камрі?


Опубликованно 14.07.2018 20:44

Північно-гастро тур в Уельс: готуємо в Камрі?

Сидячи на сонячному столі в двох кроках від лози, насолоджуючись цитрусовими і ягідними нотками в тонкі білі та рожеві вина, ми могли б бути в Луарі або Венето. Але насправді ми в кількох милях від міста, і на південних схилах цей виноград росте на передгір'ях Сноудон.

Віскі в достатку ... Абер падає винокурний завод, для Джина і, починаючи з 2020 року, вишукані сорти віскі.

Ми на гастро тур, який пропонує щоденні одкровення такого роду, хоча перше, що приваблює нас в Північному Уельсі не було вино, але і віскі. Абер водоспад був відкритий на північній околиці Сноудонія в кінці минулого року. Це перший новий завод в Північному Уельсі протягом більш ніж 100 років, і використовує місцевий ячмінь і вода з однойменного 37-метровим водоспадом в долину.

Зустрічали нас на спливаюче туристичний центр, який відкрився в травні – постійний складається – книжка Джеймс Райт відскакує навперебій нас навколо його проекту, розповідаючи нам, як винокури використовують нюх і смак, плюс час, тепла і дерев'яних бочках – і до цих пір не цілком розумію, що вони отримають. Суміш сусла (рідкої ячменю) і дріжджів у величезний ферментер заводу пахне міцним пілснер мені – а потім пиво і віскі на цьому етапі аналогічні. Це те, що відбувається поруч, 500-літровий мідь мити кадри, руки били в Шотландії, що робить різницю; плюс другої дистиляції, у прийнятті правильного "розпилу", розумне розведення і трьох років бродіння бочку.

Плоди ... сухої Абер падає Вельш Джин робить відмінні коктейлі

Цей останній етап пояснює, чому ні віскі, щоб спробувати: на початку дегустації несостаренного духу є багатообіцяючими, але перші бочки не буде готова до 2020 року. Відвідувачі ходити не треба пити, хоча: Абер падає і не Джин, який може бути зроблений протягом 24 годин. Це не означає, що це не якісний продукт: його Валлійська сухий смак плавно лакриці і коріандру, а також яловець, і цілком придатний чистюля, хоча він також відмінно підходить з тоніком. Запущений навесні, вона відразу ж завоювала золоту медаль на Всесвітньому конкурсі спиртних напоїв в Сан-Франциско.

Абер падає з радістю кричать про свою спиртні напої, навіть якщо ефектною самореклами не більш частині захищені Валлійська характер, ніж вино снобізм. Це, на думку деяких, є однією з причин, чому ця область не так добре відомо за продуктами, а він для пляжів і гір. Тепер кілька пристрасних гурманів змінюються, у тому числі Девід Еванс ресторану Ділана. "Ми не намагаємося змінити світ", - каже він, коли ми дивимося над протоками з таблиці в Менайский міст філія (є й інші в Лландадно і criccieth), "просто показати місцеві мешканці та відвідувачі, що у нас є світового класу продуктів, які слід відзначати."

Ресторан Ділана, Менайский міст, Англсі

Так на Ділана, свіжої риби ланчі можуть бути пов'язані з Вельш-ігристе вино, виготовлене за Gwinllan, біля Конві, з 100% винограду Соляріс – Колін і Шарлотта Беннет, який також проводити екскурсії з дегустацією та рад місцевих сирів і м'яса (від ?15pp) в красивому, Південному виноградник обстановці.

Валлійська перли, устриць Менае смак солодко-річного водоростей, якими вони харчуються. Фотографія: Роберт Френсіс/Getty Зображення

З фізз ви думаєте морепродуктів, і купує Ділана від Шон Krijnen в Менае устриці і Мідії, хто використовує його морський біолог навчання для здобуття вищої якості молюсків. Його мідії (дикі, а не мотузка-зросли) тільки з'являлися, так що вони не дуже зараз. Але в сараї, 8,000 устриці очищення в проточній воді і ультрафіолетовим світлом, готовий до відвантаження (в основному) лондонських ресторанах і торговців рибою. Мій чоловік і я мали дивний свято hu?tre у Франції, але те, що Шон дає нам ще одне одкровення: прохолодний і шовковистий, свіжий, з затяжної солодкістю. "Це водорості, якими вони харчуються в цей час року – phaeocystis", - говорить він. "Устриці в своїх кращих влітку". По середах і неділях він відкриває свої сараї і продає відразу до себе клієнтів.

Варто своїй солі ... подарунок Хален M?n магазин

Черепашки від молюсків ліжка Шона і інша Англсі харчовими продуктами рослий, Хален M?n, морської солі продюсер, створеної Леа-Вілсон сім'ї, який у 1999 році закип'ятила Англсі морської води на їх ага і зрозумів, що вони мали можливість для бізнесу. На екскурсії по заводу, ми дізнаємося, як блискучий чистотою Менай миють щодня припливи зі сходу і Заходу, і ми робимо ще одну дегустацію, на цей раз порівнюючи інші солі з ніжним Хален M?n кристали, які також бувають копченого, пряного і смаженого часнику сорту. Найбільший сюрприз-це божевільний, звучний продукт, розроблений для Хестона Блюменталя: копчена вода гострий коричневої рідини, яка додає ефект глибини в суп, різотто, майонез ...

Ресторан Брін Вільямс, Eirias порт, Колвін-Бей

Кулінарні подарунки продовжують надходити. У Llaeth р-Ілан, Робертс сім'я робить йогурт з соковитою травою поїли молоком від корів, у пишних полів поблизу, і у нас є чудовий рибний вечерю на пляжі в місті Кольвін-Бей, де знаменитий шеф-кухар Брін Вільямс Одетти в Прімроуз Хілл, Лондон відкрив його узбережжі бістро, Брін@порт Eirias, у 2015 році. Бик паб у місті Бомарис, Англсі, Уельс святкує рік на море з регулярними семи вечора морепродуктів на її вишуканий ресторан Лофт.

Історичне місто Конві розташований в районі шлунково столиці: тут Марк і Емма Баравелли зробити вишуканий шоколад; Parisella це емулює кращих італійських кафе і магазин м'ясника Едвардс Конві робить пиріжки, гарячі бутерброди і підпис "бістро" вирізати Валлійських чорних яловичини "ніжне філе, смачний як окраєць".

Едвардс Конві

Зворушлива річ про цю гурман відродження (крім того, що ніхто не використовує слово "артільний") - це її командний дух: кожен виробник, і, здається, використання або просування матеріалів від інших виробників, і всі захоплені створенням робочих місць, підбору і навчання на місцевому рівні.

Девід Еванс в Dylan може сказати, що він не намагається змінити світ, але він і його товариші гурмани роблять цей куточок він набагато краще – одне блюдо за раз.

• Проживання було забезпечено Втеча "ліжко та сніданок" в Лландадно, в якому є дев'ять індивідуально оформлені двомісні номери з видом на море від € 99



Категория: Новости Мирового Туризма