Керівництво місцевою в Генуї: 10 кращих порад


Опубликованно 30.07.2018 09:52

Керівництво місцевою в Генуї: 10 кращих порад

Батьківщина-сині джинси, Христофор Колумб і хрест Святого Георгія в Генуї був одним з найбільших торгових держав світу в епоху середньовіччя. Спадщина цього багатства можна побачити у міських воротах, вишукані палаци і суворі церкви з розкішним інтер'єром. Але це місто, за людськими масштабами – можна дійти пішки для тих, з гарними ногами, щоб впоратися з районами, які поширюються не тільки круті схили, а прямовисні скелі. Більш-туризм-це не проблема тут. Протягом багатьох років більшість відвідувачів буде літати в аеропорт Генуя і голову прямо на Чінкве-Терре, але в останні роки влади почали використовувати історію, культуру і, насамперед, продовольства, щоб спокушати людей, щоб зупинитися й оцінити велич міста під назвою Ла Суперба. Старий порт і собор

Собор Сан-Лоренцо датується 1155. Фото: Garsya/Getty Зображення

Історії і долі Генуї в його Порто Антіко, активний з п'ятого століття до нашої ери. Сьогодні, після ремонту Ренцо піано, на набережній знаходиться акваріум (з Біосферою піаніно), кілька музеїв під відкритим небом, басейн і безліч ресторанів і барів. Зверніть увагу Палаццо Сан-Джорджо, на Piazza Caricamento: побудований в 1260 році, пізніше вона стала в'язницею (найвідомішим в'язнем: "Марко Поло") і на початку 1400-х роках розміщувався перший у світі банк – Христофор Колумб був власником рахунку. Звернемося до внутрішніх (зупиняючись на перекуси спеціальності хліб Фокачча е терасою з видом на Віа-ді-Каннето Іл Курто 54-56а, якщо ви голодні), в Генуї красива біло-сірий-смугастий собор, в кутку нефа, не розірвався снаряд, випущений британським флотом в 1941 році. Проходьте далі мимо собору 12-го століття ворота порта-Сопрано: просто за це сайт будинок Христофора Колумба, реконструйований в 18 столітті. ВІА Гарібальді

Стельові фрески Улісс в Палаццо Делла меридіана. Фотографія: Alamy

Отримати уявлення про розквіт епохи Відродження в Генуї на ЮНЕСКО Віа Гарібальді. Одним з перших прикладів міського планування, він выровнян з палацами аристократичних сімей, що розбагатіли на торгівлі і фінансах. Багато зараз, доречно, банки, інші музеї та художні галереї. Раннє і, для мене найбільший інтерес представляє Палаццо Делла меридіана на її західному кінці, з фресками з подвигів Геракла на його зовнішні стіни, разом з сонячним годинником, яка дає йому свою назву. Тут регулярно проводяться виставки (€7/€5, далі-в кінці 19-го століття художників Маккьяйоли, 14 вересня-9 грудня) та щомісячні екскурсії (€15pp) його розкішний інтер'єр з мозаїчними підлогами, вигадливою ліпниною і дивовижні стельові фрески Луки Cambiasi із зображенням Одіссея на Ітаку. • palazzodellameridiana.це Кафе Манджини

Кава і фокачча на сніданок. Фотографія: Alamy

Генуезька кухня відома песто (см нижче) і фокачча, його чіткі, жувальні оливковою олією коржі. Манджини, 19 століття навчального закладу на зеленій, овальної Пьяцца Корветт, на схід від історичного центру міста, це місце для сніданку з місцевими жителями фокачча вмочив у каву. З його шаховий підлогу, дзеркала, канделябри та інкрустація по дереву, це один з численних барів світу, в якому Ернест Хемінгуей, як відомо, є стаканчик або два: стіл на терасі, ліворуч від дверей був на його місці. • Корветт 3, на Facebook Зробити правильний песто дженовезе

Фотографія: Alamy

Більш відомий песто стає, тим більше він отримує відривається від своїх витоків. Провести ранок у будинку Енріка Monzani, які залишили кар'єру законом для неї справжня любов: їжа. Вона була фіналістом в 2016 чемпіонат світу песто (див. нижче), та блогів в невеликій кухні в Генуї. На її сонячний балкон, вона скаже чого робити песто в блендері не так: вона нагрівається і окислюється ніжний базилік. Ваша рука буде хворіти як у неї є ти, подрібнення часнику, кедрові горішки, сіль, базилік і пекоріно і пармезан у мармуровій ступці, щоб зробити шовкове покриття для трофі свіжі макарони, які ви потім насолоджуватися, як частина обіду з вином. • Урок песто €68, Книга foodyexperience.com Іл Дженовезе

Квартал колишньої рибальського Боккадассе. Фото: maudanros/Getty зображення

Біля критого ринку, Роберто Паницца, ака "Песто короля", заявляє його місцевим акцентом в ім'я свого ресторану: Іл Дженовезе. Це звичайний побілений простору, віденські стільці і гвинтові сходи. Їжа теж проста, але так оманливе. Роберто, який також організує бієнале чемпіонат світу песто, високоякісні джерела масло, сир та інші Лігурійські інгредієнти для рецептів Генуезці найкраще, що вони можуть бути. Не пропустіть жодної класичної Прімо форталеза, виберіть piatto (€9): ньоккі з песто, мангольд фарширований пансоти (макарони ділянок) з горіховим соусом або равіолі з tuccu – томатний соус, який набуває свій насичений смак з шматка яловичини томлена в caramelly глибини. Електрична мережа (від €9.50) включають рубець, кролик і сушеної тріски.• Через Галатея 35р, ilgenovese.com Втеча до моря

Лимон і фісташки граніту від Дону Паоло. Фотографії: Колін Боултер

З прекрасним видом, з голови до "Spianata" ("рівному місці") в Кастеллетто, високо над старим містом, де L-подібний belvedere пропонує панораму доків, Маяк, даху, море і пагорби. Як ви дивитеся, подобається місцевим жителям і сьорбати з граніту-сицилійська бар Дон Паоло на тінистій лавці або вечорами, келих чого-небудь охолодженого у винному барі Калике. Модерн ліфті зі скелі спускається в Старе місто: поет Джорджо Капроні, який помер у 1990 році, писав у одному вірші, що, коли він потрапляє в рай, він хоче їхати в ліфті Кастеллетто. Історичний торговий

Romanengo кондитерський магазин на VIA Luccoli. Фотографії: Колін Боултер

Головна вулиця в історичному центрі, є VIA Luccoli, вишикувалися з прохолодною барів і вишуканих бутиків, а також кілька історичних каміння, у тому числі Tripperia Ла-години, здавалося б, незмінною з моменту відкриття в 1811 році, який продає рубець звичайну кип'ячену або в рецептах спеціальності. Romanengo в 76 була продаж цукерок, шоколаду, марципану і цукатів для ласунів Дженовези з 1780 року – і ви все ще можете перевірити, окремий вхід для знаті на вулиці позаду. Любителі морозива повинні спробувати Cremeria Buonafede, без 12, для фанчера, класичний кави Генуезці семифреддо. На площі Soziglia, Klainguti інше прекрасне місце для кави і випічку – Джузеппе Верді буде йти більше нікуди, коли він був у місті. Поверніть праворуч потрібно просто пройти по моїй улюбленій площі, крихітні площі Пьяцца Делла Вінья, в оточенні відреставрованих палаців і затьмарила своєї церкви. Випити келих вина в барі місцевих жителів Іль Botteghino, потім слідуйте в провулок за готелем Палаццо Грілло навіть менше Пьяцца делле очеь, де підліток Альберт Ейнштейн залишився зі своїм дядьком в 1895 році. Меркато Ориентале

Фото: Білл Хоган/Getty Зображення

Так званий, тому що він знаходиться в східній частині міста, критий ринок, де все Генуя (і її мама) традиційно робить в магазин за їжею: м'ясо, риба, сир, фрукти і овочі. У наметах продають великий гурман подарунки, такі як домашня паста і ньоккі, плюс песто або Горіховий соус, щоб піти з ними. В центрі ринку перетворюється в фуд-корт, з крамниці відкриті до пізнього вечора (з жовтня). Перебування в будівлі палацу 18 століття

Сніданок в Генуї 46

Самий новий і, я думаю, кращий з Генуї, B&сніданок знаходиться всього в гору від площі Пьяцца Корветт: Москва 46. Відкритий навесні 2018 це переобладнані квартири в 1700-х роках палац, з великими кімнатами, високими стелями, мозаїчними підлогами і вигадливою ліпниною, зміщення з еклектика сучасного мистецтва на білих стінах. Сніданок включає в себе, звичайно, свіжу фокаччу. • Двомісні від €98 Б&Б, genova46.це

Отримувати thereEasyjet летить в Генуї з Брістоля, Глазго і Манчестері; Ryanair з Станстеда, як від близько ?45 повернутися.

Коли минуло з м'якою зимою, і влітку, що останній з квітня по жовтень, Генуя-це цілорічне напрямок. Він називає себе містом фестивалів, з 40 заходів протягом року. Липень бачить чотири-день Гоа-боа інді-музики група і фестиваль "флорентійський музичний травень" дель Медитерранео (до 30 вересня echoart.org у цьому році на тему EurAfrica, з такими артистами, як Хеб Халед, Ману Dibango і Саліф Кейта грає в квадрати та історичні двори.

PricesSmall пиво €3; кава - €1; вечеря з трьох страв з місцевим вином від €25pp.

Олена Бизио-Генуезька генеральний директор і співзасновник Foodyexperience.com сайт, що з'єднує туристів з їжа і вино досвід всій Італії Лантерна ді Дженова є близькість основі туристичний гід додаток до Генуї



Категория: Новости Мирового Туризма