Багатий урожай: збір врожаю-час гурман перерву в Абруццо


Опубликованно 30.08.2018 17:34

Багатий урожай: збір врожаю-час гурман перерву в Абруццо

Абруццо-це міцна області на схід від італійської столиці, який протягом століть був відомий як комора Риму. І, як ми прямуємо у вересні, в найближчі кілька тижнів зробити прекрасний час, щоб напасти на нього. Це тільки початок оливок сезон і минулого літа помідори висять важкі на лозах.

На худий, засмаглий схили дивно родюча, і готові з Abruzzese кулінарні традиції – ідеальне місце для гурмана вихідні. Я зупинявся в світлячки і інжир, невеликий відступ в гори Майелла, в годину далеко від аеропорту Пескара. Хости, Папороть зелений, кулінарний письменник і стиліст, і її чоловік Йоно, працював в якості приватного громадського харчування у місті Корфу, район, СЕЗ та Іспанії, перш ніж зупинитися на цьому крутому схилі п'ять років тому.

Круто під полотно ... юрта розміщення на світлячків і фіг в гори Майелла

Папороть та Йоно жити в головному фермерському будинку і гостям зупинитися в одному з двох відокремлених юрти, або в сусідньому фермерському будинку 17 століття. Два рази в рік вони організовують збір врожаю-платівка відступити на строк до шести пар: в кінці червня, коли літо салат з листя і м'якої трави в достатку, і однойменний світлячків і інжиру в силу; і у вересні теж, коли гості перевернули своїми руками для комплектації і розливу останнього сезону і помідори, і перець. Місцевий оливкова олія і вино дегустації завжди частина вихідних.

Приготування облікові дані папороті бездоганні. Вона написала незліченні книги рецептів, і величають їжею для команди Джеймі Олівера. Одна з її останніх книг, сніданок – ранок, полудень і ніч, це свято цілодобово ветвящегося. Зайве говорити, що сніданок – гречана каша, смажений червоний виноград, кленового сиропу, смажених горіхів і ложкою маскарпоне, і світло, липкий, домашнє банановий хліб – задає високу планку.

Будинок папороть і в Йоно

Для першого візиту, ми прямуємо в Буккьянико, невелике містечко в провінції Кьети, де 17-го століття оливкова прес перетворився в маленький сімейний музей оливкової олії. Франческа, оливкова олія сомельє для італійської Торгово-промислової палати, і власник 600 оливкових дерев, які виробляють чудовий марку масла, показує мені. Вона пояснила, що треба шукати при покупці масла: колір не так важливий (деякі виробники фарбують масла, щоб надати йому трав'янистий зовнішній вигляд асоціюється у нас зі свіжістю та якістю). Замість цього, шукати масло, виготовлене з monocultivar – один вид дерева, а не суміш оливок з різних гаїв. Я сліпий тест кілька сортів – їх пити з маленьких чарок пластикових постріл. Незабаром, я здатний відрізнити трав'яний зелений, перцевий monocultivars і плоским, прісним супермаркет молодці. Після дегустації, Франческа подають домашній обід паста е фаджоли (прості, суп з пасти з білою квасолею), яскраво-жовтий омлет і соковите пепероната.

В той вечір ми зібралися навколо відкритої піци на вечерю. Ми починаємо з "Василь рум'янець" коктейль (горілка, вино, базилік, лимонад), потім жувати не менше семи тонкою кіркою піцу з начинками, такі як ' duja і перцем, гарбузовим пюре, медом і горгонзола і соусом песто, руколою і цукіні. Ми закінчимо з кулькою домашню оливкову олію морозиво, зроблене з маслом з власної невеликий пари гай.

Нанизуючи перець

На наступне ранок, я допомогти Ерудит навколо город для томатів і перців. Я натягую в Чилі, щоб забрати додому і сухий і нахабніють відрами помідори від виноградної лози, збліднення потім squidging їх через моули – ручний подрібнювач їжі.

Після кави, я беру тільки в пляшках Пасату на сусідній фермі. Тут, Віченці, місцева жінка в її 60-х, покаже нам, як зробити спагетті Алла chitarra – плоский Abruzzese спагетті з реалізації, схожий на гітару. Я беру свою чергу при натисканні на жовтий, прозорий бабла через чайтарарам, перш ніж Ферн і Віченци варити на обід і подавати його з Пасату. Лимонний пиріг з фарро (полба) борошна кори представлений Вінченцо на десерт. "Esperimento ООН", - заявляє вона. Їли у дворі під м'яким, рання осінь, сонце, це італійський нуля-кулінарія на своєму найкраще.

Вінченцо (сидячи) ділиться своїми макаронний мудрість з письменником карта Нелл

Більше дегустації вина слід у Кастелло-ді-Semivicoli, історичний готель, що належить знаменитій місцевої Машарелли виноробства сім'ї, де особливо мені сподобалася Треббьяно Різерва (виготовлено з 100% винограду сорту треббьяно д абруццо). Вечеря в місцевій таверні, де Папороть є єдиним достатньо хоробрий, щоб замовити коні-рагу м'ясо – ще одна особливість Абруццо.

Пізніше, повернувшись додому, лист приходить через різноманітні кухні, включаючи пасту Віченці і суго Аль помодоро. Гречана каша стала вже в неділю вранці продуктом, і я буду продовжувати робити страви, натхненні моєї поїздки ще довго після моєї пляшки світлячків і інжир оливкова олія всуху.

• Чотири-вдень, три-ввечері урожай-платівка варто відступати ?525pp, засновані на двох чоловік, включаючи всі страви та заходи. Наступний ретріт проходить з 20-23 вересня, ffretreats.до.Великобританія. Ryanair літає з Станстеда в Пескара Більше їжі, свята в Італії Тоскана

Ле Ceregne-це органічна ферма в Вальтиберина, Східно-Тоскана, з п'ятьма апартаментами, басейном і ферми до прилавка ресторан, де подають традиційні страви місцевої кухні. В 60 га, де виробляють власне вино і оливкову олію, а Олена працює шеф-кухар, кулінарні майстер-класи і гості можуть збирати фрукти та овочі з органічного саду. Є піца, паста, фокачча-заняття для дітей теж. Старого міста Ареццо, на вершині пагорба з собором знаходиться в декількох хвилинах їзди.• Номери від €65 за ніч, €480 за тиждень, €8 на сніданок, готувати пакети від €60 класу tuscanyfarmholiday.net Озеро Гарда Facebook Твіттер Пинтерест

Навчитися готувати традиційні страви з трьох страв італійської їжі на професійній кухні ресторану на трьох-денної перерви в Albisano, недалеко від села Торрі-дель-Бенако з видом на озеро Гарда. Шеф-кухар Андреа викладає класику – наприклад, лимонне різотто з сиром таледжіо і тірамісу, в залежності від сезону, а також вино і вибір інгредієнтів; ви будете є свої творіння на обід. Проживання у номері люкс на верхньому поверсі будинку, де кулінарна школа (поруч є альтернативні варіанти).• Від ?271pp, включаючи дві ночі проживання, урок кулінарії і сніданки. golearnto.com Оливкова олія фестивалі, Лігурія

У історичний центр фестиваль в Лігурії (9-11 листопада, promimperia.це) святкує це рідке золото. Відбутися в Імперії на узбережжі, у вихідні бачить, площі старого міста і закутки забиті прилавки з нового сезону масло і всякі продукти. Існує також музей Дель Olivo в гості, оливкові преси, який відкривається для публіки, разом з прогулянки через оливкові гаї на околиці міста.• Іл Мирто "ліжко та сніданок" знаходиться приблизно в милі від центру міста з однією спальнею спати двоє дорослих і двоє дітей за €154 за ніч Умбрія Facebook Твіттер Пинтерест

Ла Вольпе Е Л Uvа-це прекрасна агросадиба недалеко від Перуджі, з проживанням у п'яти квартирах на хуторі і загальний басейн. Власник і шеф-кухар Рафаелла пропонує готувати пакети в два, чотири або сім ночей для групи від двох до восьми, де вона буде ділитися рецепти для всього, від брускети з грибний крем з трюфельною есенцією. Гості можуть пообідати на чотири страв, які вони зробили, супроводжується великою кількістю вина. Різні тематичні гурман-тури регіону, також на пропозицію.• Чотири дні приготування їжі відпочинок за ціною від €370pp, засновані на двох чоловік, три ночі і два заняття по кулінарії, cookinumbria.Італія Сіддік



Категория: Новости Мирового Туризма